Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten en artikelen van Stem in de Stad.

Dakloos de feestdagen in

Dakloos de feestdagen in

Publicatiedatum: 22 december 2017

Stem in de Stad wenst iedereen goede kerstdagen toe. Daarbij veel leesplezier met de laatste nieuwsbrief van Stem in de Stad.  

David Bade schildert Stem in de Stad

David Bade schildert Stem in de Stad

Publicatiedatum: 15 maart 2017

Kunstenaar David Bade maakt tijdens de Haarlemse Lente (24-26 maart) met medewerkers en cliënten van Stem in de Stad een groot groepsportret. Hij schenkt dit werk aan Stem in de Stad. David Bade geeft over dit project, met directeur van Stem in de Stad, Ranfar Kouwijzer, een interview bij Haarlem 105. Dit is live te beluisteren op zondag 26 maart vanaf 16.00 uur in de ‘Schuurshow, een culturele talkshow.
 

Paaspelgrimage

Paaspelgrimage

Publicatiedatum: 15 maart 2017

Iedereen kan meedoen in een gezamenlijke Paaspelgrimage. Daarvoor is er elke dag om 12.30 uur (behalve op zondag) in de Groenmarktkerk - aan de Nieuwe Groenmarkt 14 - een korte vastenviering, waarin Stem in de Stad participeert.

Festival Welkom Hier

Festival Welkom Hier

Publicatiedatum: 15 maart 2017

Stem in de Stad organiseert met Justice and Peace Nederland het festival Welkom Hier op zaterdag 22 april van 13.00 tot 17.00 uur in de Philharmonie aan de Lange Begijnestraat 11.
Burgemeester Wienen opent het festival, waar alle Haarlemmers welkom zijn. Ze kunnen genieten van inspirerende verhalen, visies en optredens van sprekers en artiesten, waarbij er speciale aandacht is voor vluchtelingen.

12345