Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten en artikelen van Stem in de Stad.

David Bade schildert Stem in de Stad

David Bade schildert Stem in de Stad

Publicatiedatum: 15 maart 2017

Kunstenaar David Bade maakt tijdens de Haarlemse Lente (24-26 maart) met medewerkers en cliënten van Stem in de Stad een groot groepsportret. Hij schenkt dit werk aan Stem in de Stad. David Bade geeft over dit project, met directeur van Stem in de Stad, Ranfar Kouwijzer, een interview bij Haarlem 105. Dit is live te beluisteren op zondag 26 maart vanaf 16.00 uur in de ‘Schuurshow, een culturele talkshow.
 

Paaspelgrimage

Paaspelgrimage

Publicatiedatum: 15 maart 2017

Iedereen kan meedoen in een gezamenlijke Paaspelgrimage. Daarvoor is er elke dag om 12.30 uur (behalve op zondag) in de Groenmarktkerk - aan de Nieuwe Groenmarkt 14 - een korte vastenviering, waarin Stem in de Stad participeert.

Festival Welkom Hier

Festival Welkom Hier

Publicatiedatum: 15 maart 2017

Stem in de Stad organiseert met Justice and Peace Nederland het festival Welkom Hier op zaterdag 22 april van 13.00 tot 17.00 uur in de Philharmonie aan de Lange Begijnestraat 11.
Burgemeester Wienen opent het festival, waar alle Haarlemmers welkom zijn. Ze kunnen genieten van inspirerende verhalen, visies en optredens van sprekers en artiesten, waarbij er speciale aandacht is voor vluchtelingen.

Schuldhulpmaatje viert vijfjarig bestaan

Schuldhulpmaatje viert vijfjarig bestaan

Publicatiedatum: 27 januari 2017

Op donderdag 26 januari werd in het Seinwezen in Haarlem gevierd dat het programma SchuldHulpMaatje van Stem in de Stad vijf jaar bestaat. In dit programma geven vrijwilligers hulp aan cliënten op gebied van financiën. In de afgelopen vijf jaar is dit kleine loket uitgegroeid tot een grootschalig project. Onder anderen Burgemeester Jos Wienen en wethouder Sociale Zaken Joyce Langenacker bezochten de jubileumbijeenkomst. 

Stem in de Stad 24 januari op televisie

Stem in de Stad 24 januari op televisie

Publicatiedatum: 21 januari 2017

Voor het nieuwe tv-programma Roderick Zoekt Licht, maakte presentator en priester Roderick Vonhögen onlangs een reportage bij Stem in de Stad. Hij heeft een sfeerverslag gemaakt van de organisatie en interviews afgenomen met enkele medewerkers en gasten van Stem in de Stad.
Kijken kan aanstaande dinsdag 24 januari om 16.20 uur op NPO 2.

Compilatie foto’s bij Stem in de Stad gemaakt door Roderick Vonhögen

123456