Agenda

Naast hulp aan mensen in nood biedt Stem in de Stad ook tal van inspirerende activiteiten. Bekijk de agenda boordevol films, lezingen en muziek. Kom langs en laat je inspireren!

Theatervoorstelling De Omzieners

18-11-2018 19:30 - 22:00

De OmZieners is een eerlijke, kritische, rauwe, ontroerende en humoristische theatervoorstelling waarin op zoek wordt gegaan naar wat mensen kan bewegen om niet alleen voor zichzelf te leven, maar ook om te zien naar elkaar. Na een boeiende voorstelling waarin van alles gebeurt, blijkt dat compassie te zijn. Dit wordt uiterst concreet vertaald naar de zich kruisende levensgeschiedenissen van twee families aan beide kanten van het maatschappelijk spectrum, de ene familie levend in bitter armoede, de ander zwelgend in rijkdom. En met een onverwachte twist!

De voorstelling is een productie van de Joseph Wresinski Cultuurstichting. Een stichting die zich inzet voor de allerarmsten in Nederland en onderdeel is van de Vierde Wereldbeweging. De voorstelling wordt gegeven op zondagavond 18 november in de RK Moeder der Verlosserkerk in Schalkwijk, Prof. Eijkmanlaan 48 te Haarlem (Schalkwijk). Deze zondag is door paus Franciscus uitgeroepen tot Werelddag van de Armen. De toegang is gratis. U bent van harte welkom. Een initiatief van Caritas Haarlem.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x