Agenda

Naast hulp aan mensen in nood biedt Stem in de Stad ook tal van inspirerende activiteiten. Bekijk de agenda boordevol films, lezingen en muziek. Kom langs en laat je inspireren!

Uitnodiging Spirituele middag

10-12-2017 15:00 - 17:30

Beste vrijwilligers, oud-vrijwilligers, medewerkers en oud-medewerkers van Stem in de Stad,

Graag nodigen wij jullie uit voor een bijzondere spirituele middag bij Stem in de Stad op zondagmiddag 10 december aanstaande, van 15:00-17:30 uur.

We vieren advent en we vieren verbinding met elkaar. Alle mensen die zich inzetten en ingezet hebben voor de gasten van Stem in de Stad zijn welkom.
Dominee Margrietha Reinders uit Amsterdam wil graag voor ons spreken. Zij was wijkpredikant in de Nassaukerk in Amsterdam (kerk- en buurtwerk), richtte daarna als pionier Heilig Vuur op (kerkvernieuwing in Amsterdam-West) en is nu voorganger in Betondorp. Ze werkt meer niet vanuit vastomlijnde kaders, maar gaat de straat op en de cafés in om daar de mensen te ontmoeten. Hoe is haar spiritualiteit gegroeid in die ontmoetingen en wat kunnen wij daar bij Stem in de Stad van leren?

Programma:
-15:00 inloop met koffie en wat lekkers
-15:30 zingen, luisteren, delen.
-16:30 borrel
-17:30 einde

De middag vindt plaats in de Grote Zaal van onze buren van Binnensteeds (ingang Nieuwe Groenmarkt 20). Oud-vrijwilligers van het Aanloopcentrum zijn van harte welkom om van 15:00 tot 15:30 uur nog even een kop koffie in ‘hun’ Aanloopcentrum te drinken. Wij vinden het een goede gelegenheid om velen weer eens te treffen en te spreken en we hopen op een grote opkomst. Het liefst aanmelden via annievandenbogaardt@stemindestad.nl.

Graag tot ziens op 10 december bij Stem in de Stad,

Namens het team,

Jody van der Velde (pastor Aanloopcentrum) en Ranfar Kouwijzer (pastor-directeur)